Ga naar de inhoud

Ingediend!

Eindelijk hoort u weer iets van ons en het is met zalig nieuws: onze drie Wiskundeplannen zijn officieel ter goedkeuring ingediend!

Nu is het geduldig wachten tot ergens eind maart. Dan krijgen we te horen of Wiskundeplan is goedgekeurd en vanaf volgend schooljaar officieel in heel Vlaanderen gebruikt kan worden.

We hebben echter niet gewacht om er daarnet toch al een glas champagne op te drinken! We waren al vrolijk vóór onze eerste slok… 😉

Pedro en Els bij de voorbereiding van de indien-procedure

We zijn blij te kunnen vertellen dat Wiskundeplan uiteindelijk ingediend werd door maar liefst vijf schoolbesturen: Christelijke scholen Briljant, Scholen Heilige Familie Sint-Niklaas, LAB, Scholen Onze-Lieve-Vrouw Presentatie Sint-Niklaas en Katholiek onderwijs Land van Waas. We danken deze besturen nu al voor hun geloof in onze visie en ons project en voor hun moed en engagement in het ondersteunen van ambitieus wiskundeonderwijs.

Veel dank ook aan iedereen die van dicht of van ver, officieel of officieus, voor het wiskundige of voor het technische luik, haar of zijn steentje heeft bijgedragen tot de uiteindelijke Wiskundeplannen. Al zeggen we het zelf, het eindproduct mag er best zijn! U vindt de documenten op onze website, bij Leerplannen.

Wij gaan de komende weken nu dringend wat recup nemen. Maar eind maart contacteren we u opnieuw. Duim voor ons!

Screenshot ingediende leerplannen